keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Farssi

Oli otsikko minulle lähetetyssä viestissä. Ja aika kuvaavahan se on. Ilmeisesti Pallokissat eivät vielä ole tehneet päätöstä, mutta heillekin on tarjottu paikkaa Kakkoseen. Eli näin vapautuneet paikat on jaettu kissoille, Wimmalle ja Jyväskylle. Vaasa/Keski-Pohjanmaa on ehkä sivuutettu täysin? Ainakin vaikeata kuvitella, että täydennysmenettelysäännöjen mukaiset paikansaajat järjestyksessä Virkiä, FC Sport/2, I-JBK, FC YPA ja Kraft ovat kaikki jo ehtineet kieltäytyä.

Oli miten oli, kemiläiset lähtevät ainakin sarjaan selvänä ennakkosuosikkina. Muista kärkisijoista C-lohkossa kamppailee varmaankin viime kaudella jo vahvistunut RoPS ja mahdollisesti VIFK jos saa nuoren porukkansa pidetty edes jotenkin kasassa.

Kokkolassa tapahtuu tällä hetkellä paljon. Kokkola F10 ei ilmeisesti tarvitse ainakaan kaikkia nigerialaisiaan ja tarjoaa niitä jo muualle. Nyt myös muutama vähemmälle peliajalle jäänyt suomalaispelaaja siirtyy Gebsuun. Näin ollen voitaneen olettaa, että F10 on saanut riveihinsä treeneissä käyneitä oululaisia lisää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti