lauantai 1. tammikuuta 2011

Siirtomarkkinat

TPS julkaisi joukkueensa. Uusia nimiä ei oikeastaan löytynyt tulopuolella mutta menetyksiä sen sijaan tuli monta lisää. Suurin takaisku oli Emmi Montosen lopettaminen liigatasolla. Jos syytä pitäisi arvata, niin eiköhän yliopisto-opinnoilla jonkinlainen vaikutus asiaan ollut. Nähtäväksi jää, pelaako vielä esim. Weikoissa tai Pyrkivässä Ykköstä.

Viime kaudne loppupuolella loukkaantuneet Karlsson ja Honkanenkin puuttuvat. Jälkimmäinen on loukkaantunut vähintään kerran kaudessa tahtia viimeiset 3-4 vuotta ja lisäksi Montosen tavoin taitaa jo opiskella. Myös nuoret Reinikainen ja (lähes ilman peliaikaa jäänyt) Jenna Kottonen eivät enää kuulu rinkiin. Nähtäväksi jää pomppaako joku näistä esiin vielä Ykkösen tasolla.

Kun TPS:n lopullista siirtolistaa katsoo, niin on todettava, että miinukselle joukkue kyllä on jäänyt. Topparikaksikko ja maalivahti vaihtuu, joten haastava kausi on tiedossa. Toisaalta NiceF ja United ovat vielä haavoittuvaismepia tällä hetkellä.

+
Vikman (United)
Mat. Henriksson (United)
Hammar (SalPa/B)
Heinä (SalPa/B)

-
Savolainen (JyPK)
Kankaanpää (Klepp, Norja)
Lundell (Honka)
Emmi Montonen
Emma Honkanen
Fanny Karlsson
Emmi Reinikainen


Ahvenanmaalla on vihdoin saatu vauhtia pelaajahankintaan eikä enää haihatella menneitä. Viime entryssä mainituista vapaana olevista pelaajista Åland näyttäisi herättäneen Ylianttilan mielenkiinnon. Lynxin kasvatilla on ollut nilkkavaivoja mutta olisi kieltämättä tärkeä palanen hyökkääjäpulasta kärsivälle Ålandille. Esim. HJK:ssa Ylianttila saisi varmasti vähemmän peliaikaa.


Åland tavoittelee 8 pelaajasopimusta tammikuun aikana. Mitä ilmeisimmin pääosa olisi muita kuin saarelaisia, joten varsin hyvän jengin saanevat kasaan vaikka se paljon työtä ja etenkin rahaa vaatii. Saarelaisista Engman ja varauksella Karring taitavat olla ne ainoat avauksen pelaajat.

4 kommenttia:

  1. Ellei Sjöblom kelpaa Saarelaiseksi:-)

    VastaaPoista
  2. Emmi Montonen jatkaa kyllä TPS liiganaisissa!

    VastaaPoista
  3. Moi Emmi! Päivitetyssä siirtolistassa asia on fiksattu. Tämä entry perustui tällöin olemassaolevaan tietoon; eli nimi oli jätetty pois TPS:n pelaajaluettelosta.

    Päivitetyssäkin listassa on varmasti virheitä, kun joukkueet tiedottavat asioistaan kerran joka toinen kuukausi ja sillä välin joutuu "arvailemaan" :P

    VastaaPoista
  4. Ensimmäiselle kommentoijalle tiedoksi, että osasin luonnollisesti ennakoida, että Sjöblom irtisanoo sopparinsa ;)

    VastaaPoista